Geluidsoverlast buren meten

Als je buren geluidsoverlast veroorzaken, dan kan dit tot veel irritatie leiden. Die beïnvloedt je in je persoonlijke levenssfeer en daar wil je juist rust in ervaren. Het is daarom begrijpelijk dat je zo snel mogelijk afwilt van deze vorm van hinder. Daarbij kan de eerste stap zijn om precies de mate ervan vast te stellen. Zo krijg je een duidelijk overzicht van wanneer en hoe sterk de geluidsoverlast is. Dit is belangrijk om eventuele stappen te kunnen ondernemen. Daarbij sta je veel sterker als je onomstotelijk vastgestelde gegevens kunt overleggen. KGI is specialist in het meten van door buren veroorzaakte geluidsoverlast.

Geluidsoverlast decibel meten

Het aantal decibellen is belangrijk in een helder overzicht van de geproduceerde geluidsoverlast. Hoe hoger de gemeten hoeveelheid, hoe sterker de ervaren hinder. Het is verder belangrijk om de situatie voor langere tijd te monitoren. Op die manier krijg je inzicht in de geluidsoverlast binnen een uitgebreide periode. Het kan namelijk zo zijn dat die tijdelijk minder sterk is en daarna weer toeneemt. KGI beschikt over speciaal voor dit doel ontworpen apparatuur. Die meet de geluidsoverlast zeer accuraat en dat is belangrijk. Wij presenteren de vastgestelde data vervolgens in een helder en begrijpelijk overzicht. Je hoeft je niet langer te storen aan de overlast zonder iets te kunnen doen. KGI kan je begeleiden om ervan af te komen.

Neem contact op

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.