Airco kast

Airco’s zijn dé oplossing om verkoeling te brengen op warme zomerdagen. De frisse lucht die deze voortbrengen, is voor velen welkom op de dagen van het jaar met de meeste hitte. Toch heeft dit systeem ook nadelen. Zo vinden sommigen het afbreuk doen aan de aanblik van bijvoorbeeld hun huis. Daarbij is het door airconditioning voortgebrachte geluid een negatief bijeffect. Een kast voor de airco verhelpt beide nadelen. KGI-Groep biedt een uitgebreide keuze in dit soort hulpmiddelen. Onze airco-kasten blinken uit in uiterlijk en in hun geluiddempende werking.

Neem contact op

Airco buitenunit kast

Een airco wegwerken in een kast is vanwege meerdere redenen een goed idee. Zo’n omkasting oogt niet alleen fraaier, het is ook een goede oplossing tegen geluidsoverlast. Airconditioning-systemen brengen namelijk nogal wat geluid voort, soms tot irritatie van omwonenden. Met name als ze buiten hangen. Al worden nieuwe airco’s steeds stiller, je doet je omgeving nog steeds een plezier met een kast voor je airco. KGI-Groep kan je helpen om voor jou de meest geschikte kast uit te zoeken. Een die het beste past bij de stijl van jouw woning en daarnaast uitblinkt in zijn geluiddempende kwaliteiten.

Stille airco kasten

De speciale stille airco kasten van KGI hebben tal van voordelen. Onze kasten combineren het mooiste uiterlijk met de meest effectieve geluiddempende werking. Je verfraait er je woning mee en doet er daarnaast jezelf en je omgeving een plezier mee door de rust die deze brengen. Zo krijg je vooral te maken met de voordelen van je airco en heb je een oplossing tegen de bijkomende geluidsoverlast. Natuurlijk biedt KGI een uitgebreid assortiment aan airco-kasten. Zo kun jij kiezen voor de omkasting die het beste bij jou en jouw situatie past. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.