Geluidsisolatie

De meest gebruikte oplossing tegen geluidsoverlast is isolatie. Deze kan de hinder wegnemen of sterk reduceren. Er zijn tal van manieren waarop een gebouw te isoleren is. De techniek kan bijvoorbeeld worden toegepast op vloeren, muren en plafonds. Zorgvuldig isoleren is een vak apart en als je het doet, dan wil je het goed doen. KGI is een vooraanstaande geluidsisolatie-specialist. Wij komen met oplossingen tegen de geluidsoverlast bij jouw bedrijf of woning. Onze methodes zijn beproeft en oogsten telkens weer succes. Succes in de vorm van het brengen van rust in werk- en leefomgevingen. Het aanbrengen van geluidsisolatie in de slaapkamer zorgt meteen al voor een betere nachtrust.

Geluidsisolatie muur

Plannen om je muren te isoleren tegen geluidsoverlast? KGI-Groep is een veelgeprezen geluidsisolatie-specialist. We vertellen je er hier graag meer over. Lees meer over geluidsisolatie voor muren.

Neem contact op

Geluidsisolatie platen

Geluidsisolatie is een breed begrip. Op vele manieren kun je er geluidsoverlast mee tegengaan. Een van die manieren is door het aanbrengen van speciaal daarvoor ontworpen platen. Met onze zogenoemde geluidsabsorberende platen kunnen wij hinder wegnemen of sterk reduceren. KGI is in staat om deze aan te passen aan vrijwel elke gewenste situatie. Zo leveren wij ook voor jou een oplossing op maat. Wij komen graag langs om te inventariseren op welke wijze geluidsabsorberende platen overlast bij jou zouden kunnen tegengaan.

Geluidsisolatie plafond

Plafondisolatie is een veelgebruikte oplossing tegen geluidsoverlast. KGI kan je hiermee helpen en vertelt je er hier graag meer over. Lees meer over geluidsisolatie van plafonds.

Beste geluidsisolatie

Wat is het beste geluidsisolatie materiaal? Het is nog niet zo makkelijk om daar een eenduidig antwoord op te geven. Geluidsisolatie is een breed begrip en er zijn vele oplossingen tegen geluidshinder. Veel hangt af van de specifieke situatie waarin geluidswerend materiaal wordt aangebracht. Aan de hand van de omstandigheden en wensen kan men bepalen wat het meeste effect sorteert en wat binnen het budget past. KGI heeft een jarenlange staat van dienst op het gebied van geluidsisolatie. Wij hebben veel ervaring met wat werkt in bepaalde situaties en wat minder. Neem met ons contact op zodat wij voor jou de best mogelijke geluidsisolatie kunnen realiseren.

Geluidsisolatie vloer

Vloerisolatie is een beproefde methode om geluidsoverlast te verhelpen. KGI-Groep specialiseerde zich hierin en weet hoe deze het beste toe te passen. Lees meer over geluidsisolatie voor vloeren.

Geluidsisolatie deur

Deuren dragen vaak bij aan een situatie van geluidsoverlast. De mate waarin ze hinderlijke ruis doorlaten, is afhankelijk van de kwaliteit. Daarnaast speelt de binnenkant ervan een rol. Is de kern hol, dan laat deze deur waarschijnlijk meer geluid door. Het toepassen van geluidsisolatie is een van de manieren waarop je dit kunt verminderen. KGI-Groep is geluidsisolatie-specialist en weet of dit voor jou de beste optie is. Het inschakelen van een deskundige partner loont op verschillende wijzes. Zo bespaar je jezelf het maken van veelgemaakte fouten en daarmee tijd. Daarbij brengen wij de isolatie in één keer goed aan en bereiken een grotere effectiviteit.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.