Levering geluidswerend materiaal

KGI-Groep is dé specialist in het leveren van geluidswerend materiaal. Wij zijn bekend in binnen- en buitenland om onze hoogwaardige geluidswerende oplossingen. Ons doel daarbij is om rust te creëren op plekken waar die voorheen ontbrak. Dit bereiken we met een scala aan mogelijkheden. Soms zijn geluidswerende panelen de oplossing, soms geluidswerend plaatmateriaal. Daarnaast bijvoorbeeld een geluidswerende omkasting voor je warmtepomp. Uiteraard is dit slechts een greep uit ons aanbod. Belangrijk is dat we samen de best passende oplossing kiezen voor jouw situatie. Zodat we aan jouw specifieke wens volledig tegemoetkomen. Bij ons staat de levering van de hoogste kwaliteit voorop. KGI verzorgt de plaatsing van geluidswerend materiaal van A tot Z. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geluidswerend glas

KGI is een gerenommeerde deskundige op het gebied van geluidswerend glas. Wij bieden daarvan verschillende soorten, waaruit wij afhankelijk van de omstandigheden een keuze adviseren. Mogelijk is in jouw situatie geluidswerend triple glas de beste optie, of hr++ glas geluidswerend. Daarnaast is dubbel glas geluidswerend een veelgebruikte soort. Het is in ieder geval zeker dat elk van deze keuzes veel zal doen tegen geluidsoverlast. KGI zoekt graag samen met jou naar het beste geluidswerend glas voor jouw woning of bedrijfspand. Het is uiteraard mogelijk om daarover vrijblijvend contact met ons te zoeken.

Neem contact op

Geluidswerende isolatie

Het aanbrengen van geluidswerende isolatie is een vak apart. Je wilt dat dit gebeurt met de grootste zorgvuldigheid om er het maximale resultaat mee te behalen. Daar profiteer je namelijk blijvend van. KGI is een vooraanstaande partner op het gebied van geluidsisolatie. Wij isoleren jouw woning of bedrijfspand op een manier die het meeste effect sorteert. Eerst inventariseren we samen jouw omstandigheden om te komen tot de beste oplossing. Die kan bijvoorbeeld bestaan uit een keuze voor geluidsisolatie in muur, geluidsisolatie voor een vloer, of plafondisolatie. Je zult versteld staan van de rust die onze geluidswerende oplossingen teweegbrengen.

Geluidswerende platen

KGI-Groep heeft een groot assortiment aan geluidswerende platen in huis. Onze kracht is dat wij kiezen voor de best mogelijke optie voor jouw situatie en alles van begin tot eind regelen. Zo brengen wij zonder omkijken in korte tijd de gewenste geluidswerende platen aan. Geluidswerend plaatmateriaal is een beproefd middel in de wereld van geluidsisolatie. Wij bevestigen de gekozen platen tegen het gewenste constructiedeel. Ons plaatmateriaal is niet dik, neemt daardoor weinig ruimte in beslag, maar bereikt wel de grootst mogelijke geluidsdichtheid. Dat is wat de hoogste kwaliteit vermag en KGI werkt uitsluitend met die categorie materialen.

Geluidswerende deuren

Bij geluidsisolatie denken velen niet meteen aan geluidswerende deuren. Dit terwijl deze wel een effectieve oplossing tegen overlast kunnen betekenen. In het streven naar geluidsdichtheid zijn deuren vaak een ondergeschoven kindje en dat zorgt voor tekortkomingen in de algehele isolatie. Daarom besteedt KGI eveneens veel aandacht aan de deuren. Onze geluidswerende deuren houden gegarandeerd veel geluid tegen en zijn daarnaast ontworpen om er goed uit te zien. Zo ziet bijna niemand dat er geluidswerende oplossingen zijn toegepast, maar heb je er wel profijt van. Het belang van een hoge kwaliteit geluidswerende deuren is niet te onderschatten. KGI helpt je hieraan en installeert ze zonder dat jij er zorgen van hebt.

Geluidswerende rolluiken

De aanwezigheid van geluidswerende rolluiken kan zomaar het verschil betekenen tussen een perfecte geluidsisolatie en een met tekortkomingen. Rolluiken die geluidswerend werken, kunnen bijvoorbeeld een eenvoudigere oplossing betekenen dan de aanschaf van isolerende ramen. Daarnaast worden ze vaak ingezet in slaapkamers om daar de mate van rust te vergroten. Ze houden ook kou tegen en dat resulteert in lagere stookkosten. Ontdek wat geluidswerende rolluiken voor jou kunnen betekenen. Zoek vrijblijvend contact met KGI Groep voor de mogelijkheden.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.