Geluidsisolerende omkasting

Machines produceren helaas vaak het nodige geluid. Bijvoorbeeld laag frequest geluid. Dit kan tot overlast leiden. Bijvoorbeeld voor werknemers en omwonenden. Geluidsisolerende omkasting is een veelgebruikt middel om deze vorm van hinder tegen te gaan. KGI-Groep biedt dit aan in de hoogst mogelijke kwaliteit, met de beste werking als resultaat. Er zijn tal van manieren waarop wij deze techniek bij jou kunnen toepassen. Afhankelijk van jouw wensen en specifieke situatie kijken we naar de beste geluid omkasting voor jouw werkplaats of woning. Die kan de hinder van allerlei soorten apparaten reduceren. Waaronder: gas- en dieselmotoren, zaagmachines en warmtepompen.

Geluidsisolerende omkasting warmtepomp

Warmtepompen worden gezien als een duurzame energiebron. Het is een van de oplossingen die huizen in de toekomst van warmte moeten gaan voorzien. Helaas is het zo dat de huidige generatie warmtepompen veel geluid voortbrengen. Dit leidde al vaak tot overlast bij omwonenden. Gelukkig zijn er oplossingen om dit vervelende bijeffect te verhelpen. Geluidsisolerende omkasting is daarvoor misschien wel de meest beproefde methode. Daarmee keert de rust in woonwijken terug en verdwijnt de irritatie over de geluidshinder. Kies je voor omkasting, dan wil je het graag goed doen. KGI-Groep is ervaren in het toepassen van deze techniek. Daardoor kunnen wij succes in de vorm van geluidsreductie garanderen.

Neem contact op

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.