KGI Bouwgroep

Totaaluitvoering

KGI Bouwgroep is een innovatieve en uitermate professionele bouwer uit Volendam, gespecialiseerd in het monteren van akoestische en geluidswerende systemen. Als innovatieve bouwer is KGI Bouwgroep van alle markten thuis, bedenken we slimme oplossingen voor concrete vraagstukken en kunnen deze van A tot Z verzorgen. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren, bedrijven, hoofd-aannemers als organisaties.

De KGI Bouwgroep hecht veel waarde aan kwalitatief goede trainingen. Het delen van kennis en ervaring verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening en van de montage van geluidisolatie; oftewel het eindresultaat. Daarnaast zijn training en opleiding belangrijk voor de continuïteit en bewaking van de unieke KGI-Formule. Klanten van KGI Bouwgroep zijn verzekerd van kwaliteit en vakwerk!

Wat doet KGI Bouwgroep?

Ieder akoestisch of geluidswerend vraagstuk kent zijn eigen dynamiek en complexiteit. Wat de aard van die complexiteit ook is - of het nu gaat om een lastige constructie, een hoog bouwtempo, ingewikkelde logistiek of al die problemen tegelijkertijd - KGI Bouwgroep garandeert een volledige beheersing van het bouwproces. Met onze eigen afdeling voor akoestisch spuitwerk, studiobouw etc. vervullen wij ook vaak de rol van totaalaanbieder. Dat betekent dat wij niet alleen de rol van aannemer op ons nemen, maar ook de organisatie en het management van het project voor onze rekening nemen. Deze werkwijze biedt meer efficiency en continuiteit voor zowel de opdrachtgever als de betrokken partijen.

Neem contact op

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.