Geluidsisolatie muur

Geluidsoverlast is vandaag de dag een belangrijke irritatiefactor. Mensen wonen steeds dichter op elkaar, met bepaalde vormen van hinder als gevolg. Wanneer je last hebt van geluidsoverlast, noemt men al snel het woord ‘geluidsisolatie’. Inderdaad kan bijvoorbeeld het isoleren van muren er een goede remedie tegen zijn. Toch is het maar de vraag of dit bij jou de beste oplossing is. Als dat wel zo is, dan wil je het aanbrengen van de muurisolatie het liefst overlaten aan een specialist als KGI. Wij kijken of isoleren wel het gewenste effect zal sorteren en als dat zo is, doen wij het in één keer perfect. Zo bespaar je jezelf de ergernis van het maken van veelvoorkomende fouten.

Neem contact op

Beste geluidsisolatie muur

KGI-Groep kan je helpen aan de best mogelijke geluidsisolatie voor jouw muur. Muur geluidsisolatie is specialistisch werk. Je wilt dit het liefst goed doen en kiezen voor een oplossing die jarenlang meegaat. Wij hebben de meest geavanceerde technieken op dit gebied in huis. Je bereikt veel als wij geluidsisolatie toepassen op een betonnen muur of een binnenmuur. Voor welke methode wij kiezen, hangt bijvoorbeeld af van de soort wand. Aan de hand daarvan bepalen wij welk materiaal het meeste effect sorteert. Twijfel niet langer en maak aan de geluidsoverlast een eind. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met KGI-Groep.

Geluidsisolatie ramen

Het is zeker mogelijk om geluidsisolatie toe te passen op bestaande ramen. KGI weet watdaarvoor de beste keuze is. Tevens kunnen wij je helpen aan geluidsisolerende beglazing. Deze werkt daarnaast energiebesparend. Ramen zijn vaak een zwakke plek in de isolatie van een huis. Die staat hinderlijke ruis toe om door te dringen, tot irritatie van de bewoners. Het aanbrengen van geluidsisolatie is in meerdere opzichten een verstandige investering. Geluidsisolatie en energiebesparing gaan namelijk hand in hand. Daarvoor is het wel belangrijk dat de geluidsisolatie van de ramen zorgvuldig wordt aangebracht. KGI-Groep is een vooraanstaande specialist op dit gebied.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.