Geluidsisolatie plafond

Met geluidsisolatie houd je geluidshinder van onder of boven het plafond tegen. Isolatieoplossingen zijn er in vele soorten en maten. Deze variëren in kwaliteit, effectiviteit en ook in prijs. Je wilt geen onnodige kosten maken, maar uiteraard wel de beste oplossing. KGI is een gerenommeerde partner op het gebied van geluidsisolatie. Wij vertellen je graag meer over de verschillende materialen, technieken en wat bij jou de beste wijze van plafond geluidsisolatie is.

Wil je het in één keer perfect regelen zonder omkijken? Neem dan contact op met plafondisolatie-specialist KGI-Groep.

Neem contact op

Geluidsisolatie plafond bovenburen

Het is een probleem dat leefomstandigheden vaak negatief beïnvloedt: door buren veroorzaakte geluidsoverlast. Hierdoor kan zelfs spanning ontstaan in de buurt, waar niemand op zit te wachten. Afhankelijk van de situatie kan plafond geluidsisolatie hierbij uitkomst bieden. KGI kan geluidsisolatie toepassen bij een houten plafond, maar ook bij elke andere soort. Wij maken gebruik van de beste technieken en materialen op dit gebied. Daardoor gaat de door ons aangebrachte isolatie voor langere tijd mee en werkt beter. De verschillende vormen van geluidsisolatie van een plafond verschillen in prijs. Wij kiezen voor jou de best mogelijke optie voor jouw budget.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.