Geluidswerend materiaal

Het aanbod aan geluidswerend materiaal is ontzettend groot. Wat de beste keuze is, hangt af van wat je met het isolatiemiddel wilt bereiken. Wil je een muur geluidswerend maken, een vloer of een plafond? Bij al die verschillende gebouw-onderdelen kun je gebruikmaken van ander materiaal. Als je een nieuw pand laat bouwen, is er tevens de optie voor geluidswerende bouwmaterialen. Het perfect aanbrengen van isolatie is een vak apart en komt op details aan. KGI-Groep is een specialist op dit terrein die het beste weet welk geluidsmateriaal te kiezen en hoe je de grootst mogelijke demping bereikt

Neem contact op

Geluidswerend materiaal voor buiten

Veel mensen wonen graag op een plek die goed bereikbaar is en niet te ver van belangrijke wegen afligt. Hetzelfde geldt voor bedrijven. Het nadeel daarvan is dat deze keuze soms geluidsoverlast met zich meebrengt. Die kan er zelfs toe leiden dat bewoners nauwelijks in hun tuin kunnen zitten. Gelukkig zijn er geluidswerende materialen die de hinder kunnen verhelpen of sterk reduceren. KGI komt graag langs om jouw situatie te inventariseren en te bekijken wat de beste oplossing is. Dit kan grote positieve effecten teweegbrengen en zelfs meer levensgeluk. Iedereen is gebaat bij een zo rustig mogelijke omgeving. KGI-Groep weet hoe die te bewerkstelligen.

Geluidswerend materiaal voor binnen

Er zijn tal van geluidswerende materialen voor binnen op de markt. Wat je daarmee wilt bereiken, is belangrijk voor waar je het beste voor kunt kiezen. Heb je last van nagalm in een woning, dan is het aanbrengen van geluidspanelen een mogelijke oplossing. Heb je last van door buren veroorzaakte geluidsoverlast, dan kun je plafond- of muurisolatie in overweging nemen. Toch is het moeilijk om al op voorhand adviezen te geven over welk geluidswerend materiaal je het beste kunt kiezen. Dat is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Het is aanbevelenswaardig om geluidsisolatie serieus te nemen en het over te laten aan een deskundige partner als KGI-Groep.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.