Geluidsisolatie vloer

Hoe je het beste een vloer kunt isoleren, hangt allereerst af van de soort vloer. Bij een betonnen ondergrond gebruik je namelijk andere materialen dan bij een houten. Bij de eerste vloersoort kiest men vaak voor dunne matten van schuim, bij de andere voor minerale wol. Daarmee is nog lang niet alles gezegd. Want wat de beste keuze is, hangt af van de situatie. Het goed plaatsen ervan is een vak apart en dit laat je graag over aan een specialist als KGI. Wij kijken wat voor jou de beste keuze is op het gebied van vloerisolatie.

Neem contact op

Geluidsisolatie houten vloer

Steeds vaker kiezen mensen voor een houten vloer. Vaak vanwege het mooie uiterlijk en omdat deze makkelijk schoon te houden is. Vanuit akoestisch opzicht kleven er wel enkele nadelen aan deze vloersoort. Een veelvoorkomend probleem is het zogenoemde ‘klankkast-effect’ dat deze kan veroorzaken. Gelukkig zijn er manieren om dit te verhelpen. KGI is specialist in het tegengaan van dit soort vormen van geluidsoverlast. Zorg ervoor dat je voor de geluidsisolatie van je vloer geen onnodige kosten maakt. Door ons in te schakelen voorkom je dit. Voor de geluidsisolatie van jouw houten vloer op zolder, op de bovenverdieping of in de woonkamer gebruiken wij bijvoorbeeld glaswol. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit.

Geluidsisolatie vloer appartement

Met geluidsisolatie kun je door een appartementsvloer veroorzaakte overlast tegengaan. In wooncomplexen is geluidshinder helaas aan de orde van de dag. Gladde vloeren hebben tal van praktische en uiterlijke voordelen, maar dragen vaak wel bij aan dit verschijnsel. Gelukkig zijn er tal van remedies om geluidsoverlast te voorkomen. KGI is deskundige op dit terrein en helpt je graag van de vervelende hinder af. Daarmee kunnen we jouw leefomstandigheden drastisch verbeteren. Op het gebied van vloer geluidsisolatie hebben wij de beste technieken in huis. Kies je voor KGI, dan kies je voor een duurzame, kwalitatief hoogwaardige akoestische oplossing.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.