Geluidsoverlast vloer

De soort vloer van een gebouw is bepalend voor de hoeveelheid geluidoverlast deze helpt te veroorzaken. Een PVC vloer kan het geluid van voetstappen versterken, maar ook een houten ondergrond. Problemen ontstaan als dit duidelijk hoorbaar is bij de buren. Het is voor velen storend als de rust wordt verstoord door bijvoorbeeld het geluid van naaldhakken. De vloer isoleren tegen dit soort geluidsoverlast is een mogelijkheid om het probleem te verminderen.

KGI begrijpt hoe vervelend dit is en kan een geluidshinderinspectie voor je uitvoeren. Met deze dienst brengen wij de situatie in kaart en wat we eraan kunnen verbeteren.

Neem contact op

Geluidsoverlast vloer bovenburen

Veel woningen zijn voorzien van een glad vloeroppervlak. Dit kan bijvoorbeeld van hout of pvc gemaakt zijn. De voordelen daarvan zijn evident: het is makkelijk schoon te houden en oogt vaak fraai. Een nadeel ervan is de geluidsoverlast die dit kan helpen voortbrengen. Afhankelijk van het schoeisel kunnen voetstappen hinder veroorzaken bij benedenburen. Dit leidt meer dan eens tot irritatie, iets dat je niet wilt in je persoonlijke leefomgeving. Als het appartementen-complex niet goed geïsoleerd is, kan dit geluid nog duidelijker hoorbaar zijn. KGI-Groep denkt graag met je mee over een oplossing. Wij kunnen een geluidshinderinspectie voor je doen om de overlast te inventariseren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.