Geluidspanelen

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor de aanschaf van akoestische geluidspanelen. Een geluidspaneel absorbeert hinderlijke ruis en draagt daardoor bij aan de vermindering van overlast. Die ontstaat vaak door galm en de door weerkaatsing versterkte contactgeluiden. Gladde vloeren, plafonds en wanden ogen fraai, maar dragen hier helaas wel aan bij. Door het aanbrengen van een geluidsisolerend paneel kun je deze vorm van hinder sterk verminderen of helemaal wegnemen. KGI levert de hoogwaardigste producten op dit gebied. Deze kenmerken zich door een hoge effectiviteit, in combinatie met een fraai uiterlijk. Zo doet de aanschaf van een geluid paneel geen afbreuk aan de aanblik van het huis.

Neem contact op

Geluidspanelen muur

Een geluidspaneel aan de wand draagt bij aan meer rust in huis. Je dempt er hinderlijk geluid mee én verfraait er tegelijkertijd de woning mee. Want KGI staat bekend om zijn maximaal werkende akoestische panelen, die daarnaast zijn ontworpen om onderdeel te zijn van stilistische huisinrichtingen. Zo hoeft niemand te zien dat dit geluidsdempende middel is ingezet om de akoestiek in huis te verbeteren. Muren zijn een plek waarop je een geluidspaneel kunt aanbrengen. Daarnaast zijn plafonds en vloeren hiervoor geschikt. KGI-Groep onderzoekt graag waar dit akoestische hulpmiddel bij jou uitkomst kan bieden.

Geluidsisolerende panelen binnen

Geluidsisolerende panelen zijn een goede oplossing voor een betere akoestiek binnenshuis. Deze absorberen hinderlijke ruis die voor irritatie kan zorgen. Op die manier draagt een geluid paneel bij aan een verbetering van de leefomstandigheden. Niet alleen voor jou, maar vaak ook voor de buren. Akoestische panelen kunnen op verschillende plaatsen in huis worden aangebracht. Zowel op vloeren, muren, als op plafonds. KGI-Groep is een specialist in het toepassen van deze methode. Wij weten hoe je het meeste effect sorteert in het tegengaan van geluidsoverlast. Daarbij maken wij uiteraard gebruik van de beste producten.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.