Industrielawaai

Vrijwel elke stad of groter dorp heeft zijn eigen bedrijventerrein of industriegebied. Die bedrijvigheid kan variëren tot een terrein met wat loodsen, tot aan havengebieden en grote fabrieken. Deze veroorzaken in verschillende mate geluidsoverlast bij omwonenden. Een voorbeeld daarvan is laag frequent geluid. KGI helpt hen om beter beschermd te zijn tegen deze hinder. Daardoor verbeteren de leefomstandigheden van deze huishoudens drastisch.

Het is goed om te weten dat veel bedrijven hun eigen geluidsbeleid hebben. De ‘handreiking industrielawaai’ is een hulpmiddel om dit op te stellen. Het is ondernemingen niet toegestaan om onbeperkt geluidsoverlast te veroorzaken. Om industrielawaai tegen te gaan, is er de ‘Wet geluidhinder’. KGI-Groep vertelt je hier graag meer over.

Neem contact op

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.