Geluidsbegrenzer

Een geluidsbegrenzer is een apparaat waarmee je geluidsoverlast kunt tegengaan. Het grijpt in als het geluidsniveau te hard wordt en hinder kan veroorzaken in de omgeving. Voor sommigen heeft begrenzing een negatieve bijklank. Het doet hen denken aan vervelende opgelegde regeltjes en betutteling. Dat neemt niet weg dat een begrenzer mensen bijvoorbeeld beschermt tegen hard geluid en daarmee de kans op gehoorbeschadiging kleiner maakt. Daarnaast wordt de omgang met de buurtbewoners beter als de overlast afneemt. Zo varen velen er wel bij. KGI-Groep kan je helpen in de keuze voor de in jouw geval best mogelijke geluidsbegrenzer. Wij beschikken over een schat aan geluidsbegrenzer informatie.

Neem contact op

Geluidsbegrenzer horeca

Veel gemeenten brengen aan de toegestane hoogte van geluidsniveaus een maximum aan. De horeca wordt daardoor vaak aangepakt en gedwongen om een geluidsbegrenzer voor muziek te installeren. Hier is vaak de nodige onvrede over. Toch kan geluidsbegrenzing van de muziekinstallatie de ervaring van gasten ook beter maken. Dat komt dan weer tegemoet aan de gastvrije inborst van horeca-mensen. Er zijn vele soorten geluidsbegrenzers te verkrijgen met verschillende werkingen. Sommige daarvan grijpen niet in op de meest fraaie wijze. KGI-Groep weet welk apparaat het beste voor jou werkt. Wij zorgen ervoor dat je vooral met de voordelen van een geluidsbegrenzer te maken krijgt.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.