Hotels

Quiet Room® Design & Build voor geluidswerende hotelkamers

Het Quiet Room® label, het eerste en enige keurmerk ter wereld voor een stiller comfort in de hotelkamers, mag zich verheugen in een sterk groeiende belangstelling. Hotels geven steeds meer gehoor aan de vraag van reizigers naar stille hotelkamers en laten hun kamers keuren en certificeren. Maar omdat niet alle kamers voldoen aan de normen van het QR-label, neemt ook de vraag naar geluidsisolatie en renovatie toe. In reactie op deze ontwikkeling heeft het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI), initiatiefnemer van het QR-label, het Quiet Room® Design & Build Totaalconcept ontwikkeld in samenwerking met haar kennispartners op het gebied van geluidsisolatie. Dit turnkey pakket omvat alle benodigde kennis en geluidswerende maatregelen om hotelkamers stiller te maken plus de certificatie voor het QR-label. Dé turnkey oplossing voor hotels die hun kamers snel en efficiënt willen aanpassen aan de nieuwe stiltetrend.

QR- Quickscan Inspectie en geluidswerende maatregelen

Heeft het hotel gehorige kamers en wil het gaan renoveren dat is het turnkey concept Quiet Room® Design & Build de oplossing om het stille eindresultaat onder de aandacht te brengen. Allereerst wordt een QR-Quickscan inspectie uitgevoerd en bepaald welke geluidslekken er zijn in de kamer. Vervolgens gaan wij reageren met een eerste digitaal moodboard en concept voorstel voor aanpak en kosten. Na het uitvoeren van de geluidswerende maatregelen wordt de kamer doorgemeten en gecertificeerd volgens de normen van het QR-label. Bekijk de videoanimatie over het Quiet Room® Design & Build concept.

Neem contact op

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.