Bouw- en kwaliteitsbewaking

Bouwwerkzaamheden worden regelmatig verricht door een groot aantal verschillende specialisten. Zij leveren allemaal hun afzonderlijke bijdrage en daardoor vertroebelt soms het zicht op het totaalbeeld. KGI-Groep is een veelgevraagd partner in bouw- en kwaliteitsbewaking. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de geleverde kwaliteit en de planning op ons. Daarbij staan wij in contact met vele vakmensen waarvan wij hun kunde kennen. Kies je voor KGI-Groep om de bouw en kwaliteit te bewaken, dan zul je worden ontlast van een hoop zorgen. Wij nemen de regie graag in handen en houden daarbij voortdurend contact met onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Kwaliteitsbewaking project

Aan een bouwproject werken vaak veel mensen mee. Maar wie heeft de regie? Wie stuurt de vaklieden aan en staat in voor de kwaliteit van hun geleverde werk? KGI-Groep stuurt talloze bouwprojecten aan en neemt wat dit betreft de zorgen voor je uit handen. Kwaliteitsbewaking is essentieel om projecten te laten slagen, met name de meer complexe. Vindt die niet plaats, dan is de kans groot dat je later alsnog met mankementen en daarmee kosten te maken krijgt. Je wilt het liever meteen goed doen. Neem daarvoor contact op met KGI-Groep. Om jouw bouwproject kwalitatief op de best mogelijke manier uit te voeren.

Externe kwaliteitsbewaking

Het inschakelen van externe kwaliteitsbewaking kan het verschil maken tussen een geslaagd bouwproject en een met tekortkomingen. Tekortkomingen die vaak niet meteen zichtbaar zijn, maar zich naar verloop van tijd openbaren. KGI-Groep ziet er bij haar opdrachtgevers op toe dat de hoogste standaarden voor kwaliteit bij hun bouwprojecten worden behaald. Wij zijn bekwaam in het effectief communiceren met de verschillende betrokkenen. Op die manier vindt kwaliteitsbewaking plaats op een manier die voor iedereen prettig is. Uiteindelijk wordt iedereen blij van het meewerken aan een geslaagd bouwproject waarbij de puntjes op de i worden gezet. KGI-Groep staat daarvoor in. Treed vrijblijvend in contact met ons om de kwaliteitsbewaking aan ons over te laten.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Deze kunnen gebruikt worden voor gepersonaliseerd adverteren. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.