Akoestische inspectie met drone

Met professionele drones en gecertificeerde professionals worden akoestische inzichten met bouwkundige en thermografische inspecties sneller, veiliger en bovendien goedkoper uitgevoerd.

Met onze drone-inspecties profiteer je van de snelle inzet van onze gespecialiseerde technologie. Onze drones maken foto’s en video’s met een extreem hoge resolutie en leggen de kleinste details en precieze omstandigheden vast voor veel nauwkeurigere metingen. 

Akoestische inspectie met drone

Het Kenniscentrum Geluidsisolatie is altijd op zoek naar manieren om akoestische inspecties beter, efficiënter en veiliger uit te voeren. Daarom werken wij tegenwoordig ook met drone inspecties. Met drones kunnen wij plaatsen bereiken die met inspectieteams lastig of onmogelijk te bereiken zijn.

We komen regelmatig op locaties die zich bevinden op grote hoogte, lastig te betreden zijn of andere veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. In die situatie bieden drones een goede uitkomst. Met de drones kunnen we alsnog een nauwkeurige inspectie uitvoeren zonder dat er enige veiligheidsrisico bij komen kijken. 

Tijdens een thermografische inspectie gebruiken we een speciale thermische camera. Het doel van de inspectie is het opsporen van warme en koude plekken, lekkages en andere afwijkingen die wijzen op een bovengemiddeld energieverlies.

Akoestische inspectie met drone

Contact us

In order to serve you better and more personally, we use cookies and similar techniques. These may be used for personalized advertising. If you continue on our website, we assume you are okay with that. Want to know more? Then read our privacy policy.